New recipe - now contains eggs. Locally fished seafood.
C$11.00
Description: Shell with seafood (shrimps, scallops, pollock) / Format of 275g
Ingredients: Potato (egg yolk, milk, butter, pepper, paprika, sauce (milk, margarine, flour, fish stock) (salt, dextrose, corn flour, hydrolyzed vegetable protein, cod powder, potato starch, corn syrup dry extract, canola oil, disodium guanylate, disodium inosinate, yeast extract, citric acid, sugar, color, spices, flavor), pollock, shrimp, scallop, fish spices (breadcrumbs, rice flour, starch potato, water, salt, sugar, yeast), salt, sugar, dextrose, garlic and dehydrated onion, mustard, citric acid, tarragon, canola oil, parsley, fennel, safflower flower)), mozzarella cheese.
Contains: Fish, shellfish, crustaceans, sulphites, soy, milk, eggs, wheat.
Directions: Preheat oven to 177 ° C (350 ° F). Remove wrapping and place the shell on a baking sheet. Bake for 30 to 35 minutes.
Large seafood shell
Un délice! Vraiment bon goût! Format idéal pour une personne! Le bon goût d'une coquille Saint-Jacques sans la préparation! Rapide et délicieux! Moi et ma conjointe avons adopté les repas des 3 Chefs pour nos repas en semaine! Pratique, surgelé et emballé sous-vide! Pas besoin de prévoir les repas de tous les jours. Nous avons toujours un excellent repas à portée de la main au congélateur! On encourage une entreprise familliale Québécoise! Nous recommandons!
5 / 5